Wam Denim profiteert van een optimale workforce planning

Wam Denim is een fashion retailer gespecialiseerd in de herenmode. Ze zijn begonnen als klein familiebedrijf en sindsdien is het retailbedrijf al uitgegroeid naar 35 winkels in Nederland en België met meer dan 350 medewerkers. Wat Wam Denim uniek maakt, is dat ze het hele proces van ontwerp tot productie en verkoop zelf beheren, waardoor ze topkwaliteit en service kunnen bieden tegen een betaalbare prijs. 

Hun missie is om op korte termijn meer winkels te openen en uiteindelijk door te breken op de internationale markt. Vandaar dat Kelly Steenbeek nu in een nieuw filiaal in Eindhoven belandt; dé winkelstad van Zuid-Nederland. Hasib Haidari, de HR-manager bij WAM Denim, vertelt ons meer over zijn ervaring met het workforce planning systeem tamigo.

Innovatie en automatisering op de werkvloer

Sinds de oprichting is Wam Denim flink gegroeid. Deze groei is vooral te danken aan investeringen in de nieuwste technologie. WAM Denim bedient zijn klanten niet alleen in hun fysieke winkels, maar heeft ook een online winkel. "We willen onze klanten de beste service bieden", zegt Hasib Haidari. 

Betrouwbaar WFM-systeem voor planning en urenregistratie

Wam Denim verzorgt zelf de HR en payroll taken binnen de organisatie. Daarom is een nauwkeurige planning en een tijd tracking systeem essentieel. Zo gebruikt WAM Denim tamigo, die hen in staat stelt bedrijfsgroei te stimuleren en om het personeel te plannen. "Dit complete systeem voor personeelsbeheer helpt ons effectieve roosters te maken, verzuim en verlof te beheren en in en uit te klokken via de mobiele app", vervolgt Hasib Haidari.

Het maken van een wekelijkse planning is nu eenvoudiger en sneller dan ooit tevoren. Store managers besparen veel tijd wanneer ze tamigo gebruiken. Ze kunnen snel efficiënte roosters maken voor hun winkels en direct wijzigingen aanbrengen in de personeelsplanning als gevolg van plotselinge afwezigheid. Zo hebben ze meer tijd om zich te concentreren op het verlenen van uitstekende klantenservice en het behalen van succes.

"Dankzij tamigo kunnen we ons focussen op de kerntaken. Zo hebben we meer tijd om onze klanten uitstekend van dienst te zijn en betere resultaten te behalen."

Vergemakkelijken van HR en payroll taken

Met tamigo is WAM Denim in staat de salarisadministratie veel efficiënter te beheren. Ze besparen tijd door hun salarisgegevens in slechts enkele minuten uit tamigo te halen. Dat is te danken aan het feit dat tamigo het werkelijke aantal gewerkte uren bijhoudt zodra je via de mobiele app in- en uitklokt.

Deze gewerkte uren kunnen dankzij een koppeling eenvoudig worden geëxporteerd naar het salarispakket. Dit verkleint de kans op fouten en zorgt voor minder administratief werk.

"Met tamigo Touch kunnen onze medewerkers eenvoudig in- en uitklokken. De werkelijk gewerkte uren worden bijgehouden die, via een koppeling, snel en eenvoudig worden geëxporteerd naar ons salarispakket van AFAS."

Wil je weten hoe tamigo's workforce management software je bedrijf kan verbeteren?

Neem dan contact op of vraag een gratis demo aan.