Dienstrooster maken

Dienstrooster maken

Een dienstrooster maken is een tijdrovende taak, vooral als je een groot personeelsbestand hebt. Je zou die tijd graag aan andere aspecten van je werk willen besteden. Dat begrijpen wij. Daarom bieden wij met tamigo een online oplossing voor al jouw workforce managementtaken zodat je jouw tijd kunt gebruiken om je bedrijf te laten groeien.

 

Een online dienstrooster maken

Een dienstrooster maken online heeft een aantal voordelen ten opzichte van een papieren dienstrooster of een spreadsheet die je door middel van mail met je personeel deelt. Zo is een online dienstrooster altijd actueel en voor al je personeel inzichtelijk. Als je iets wilt wijzigen, kun je dat met een druk op de knop doen. De online dienstroosters van tamigo zijn ook in te zien via een app die het nog makkelijker maakt om met je personeel te communiceren over dienstwissels of andere wijzigingen.

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Voordelen van tamigo

Het voordeel van tamigo is dat je heel eenvoudig een dienstrooster kunt opmaken met een gebruiksvriendelijk programma. Het programma van tamigo omvat echter meer dan het realiseren van online dienstroosters. tamigo kun je gebruiken voor alle taken binnen workforce management: taken omtrent plannen, registeren en communiceren.

 

Zo kun je de app bijvoorbeeld ook gebruiken om de werktijden van het personeel te registreren. Je kunt ook een koppeling maken tussen je planning en de productie om te kijken of deze efficiënt is. Met evaluatie en rapportage mogelijkheden breng je alle ins en outs van je bedrijf in kaart. En inzicht is de eerste stap op weg naar groei.

 

tamigo gratis uitproberen

Wil je ook eens proberen of een online dienstrooster maken met tamigo past bij jou en jouw bedrijf? Maak dan nu kennis met onze producten tijdens de gratis proefperiode van 30 dagen. Door gebruik te maken van de proefperiode verplicht jij jezelf tot niets en zit je nergens aan vast. We zijn er echter van overtuigd dat ook jij binnen de proefperiode zo enthousiast zult worden dat je niet meer zonder tamigo wilt werken.

Employee info screenshot

“Ik heb meerdere rooster apps vergeleken. Uiteindelijk bleek tamigo het fijnst om mee te werken, zowel voor mij als planner, maar zeker ook in het gebruik van de app door mijn werknemers”

Onno Zwart
Eigenaar, American Steakhouse Broadway