Personeelsplanning maken

Personeelsplanning maken

Een personeelsplanning maken is zorgvuldig werk waar de nodige tijd in gaat zitten. Wil je tijd besparen? Dan moet je zeker eens kennismaken met tamigo, de online oplossing voor workforce managementtaken zoals planning, registratie en communicatie. Je kunt tamigo nu 30 dagen gratis uitproberen.

 

Personeelsplanning maken

Een personeelsplanning maken online biedt veel voordelen. De planning is bijvoorbeeld altijd door iedereen in te zien. Bovendien kun je wijzigingen direct doorvoeren zodat de getoonde personeelsplanning altijd actueel is. tamigo gaat echter nog een stapje verder en biedt uitgebreide online oplossingen. Zo kun je gebruik maken van een app waarmee je rechtstreeks over de planning kunt communiceren met je werknemers. Bovendien kan de app gebruikt worden voor de urenregistratie zodat je deze niet meer handmatig in hoeft te voeren. Dit zijn slechts enkele voordelen van een personeelsplanner maken met tamigo.

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Voordelen tamigo

tamigo biedt een compleet wfm systeem waarmee je de planning, de registratie en de communicatie zoveel mogelijk kunt digitaliseren. Daarmee neemt de werkdruk voor jou als ondernemer af. Bovendien biedt tamigo de mogelijkheid om verschillende elementen aan elkaar te koppelen zodat je meer inzicht krijgt. Dit inzicht zorgt ervoor dat jij efficiënter gaat plannen, zowel qua personeel als wat betreft de productie. Kortom, tamigo zorgt ervoor dat je workforce managementtaken snel en efficiënt worden voltooid.

 

Wie is tamigo?

Het Deense tamigo werd in 2006 opgericht en zet zich sindsdien in voor een gebruiksvriendelijk wfm systeem voor ondernemers. tamigo is internationaal actief en met name populair binnen de retail en de horeca waar ondernemers snel moeten kunnen anticiperen op een veranderende markt. Wil jij weten of tamigo bij jou past? Je kunt nu gratis een online personeelsplanning maken en alle andere functies van tamigo uitproberen tijdens een proefperiode van 30 dagen. Zo zal je zelf ervaren welke voordelen tamigo jou te bieden heeft.

Employee info screenshot

“Ik heb meerdere rooster apps vergeleken. Uiteindelijk bleek tamigo het fijnst om mee te werken, zowel voor mij als planner, maar zeker ook in het gebruik van de app door mijn werknemers”

Onno Zwart
Eigenaar, American Steakhouse Broadway