Slimmer Workforce Management in de Retail
Slimmer Workforce Management in de Retail

Verbeter de klantervaring, de service en het merkimago van jouw bedrijf! Hoe? Dat ontdek je tijdens onze campagne "Slimmer Workforce Management in de retail". 

 

We trapte de campagne af met onze kick-off video en twee cruciale vragen, namelijk "Hoe WFM het verschil maakt voor jouw bedrijf" en "Waarom jij je WFM zou moeten laten automatiseren". 

 

Wat je de komende weken kan verwachten? Tips hoe je als retailer succesvol kunt zijn in 2023, belangrijke retail KPI's en we sluiten af met een webinar, maar er volgt nog veel meer.

 

Wil je op de hoogte blijven van onze content? Houd deze pagina dan in de gaten, maar veel makkelijker is natuurlijk om ons te volgen op LinkedIn of Facebook. 

 

 

Top 6 retail trends 2023

 

Afgelopen jaar was een achtbaan voor zowel shoppers, werknemers als retailers. Dit jaar zijn de vooruitzichten echter positief en ligt de nadruk op het winkeltraject van de klant. Laten we eens kijken naar de meest opvallende retail trends voor 2023 en hoe je daar als retailer op in kunt spelen.   


Tips voor retailers om in 2023 succesvol te zijn

Wil je succesvol zijn in 2023? Dan weet je dat dit een uitdaging is als retailer. Voordat je actie onderneemt, zou je de tijd moeten nemen om na te denken wat voor jou het belangrijkst is. We zetten vier tips op een rijtje om je te helpen je bedrijf succesvol te runnen!

Lees meer!
Tips voor retailers om in 2023 succesvol te zijn
Tips voor retailers om in 2023 succesvol te zijn

Waarom retailers voor tamigo kiezen

Wie kunnen we dat beter vragen dan onze trouwe klant VERITAS.
Er volgt een uitgebreide video over hoe tamigo hen dagelijks helpt met personeelsplanning, tijdregistratie en salarisverwerking! 

 

Over het algemeen vertrouwen retailers in heel Europa op een oplossing voor personeelsplanning en rapportage. 

 

Het resultaat? Lagere personeelskosten, standaard naleving van de arbeidswetgeving in alle winkels en speciale aandacht voor personeelsbehoud door flexibele personeelsplanning en eenvoudige communicatie via de app. 

 

Onze klanten voeren deze veranderingen in het hele bedrijf door - zelfs op het niveau van afzonderlijke vestigingen, afdelingen en regio's.

 

 

 

Retail blog gemist?

Een blog gemist uit onze retail campagne? Geen nood! Hieronder vindt je de links naar alle vorige blogs.

3 redenen om je Workforce Management te automatiseren
Hoe WFM het verschil maakt voor jouw bedrijf
Top 6 retail trends 2023
 

Wat ik heel fijn vind is dat je met tamigo snel rapportages kunt maken, de productiviteit van de winkels kunt bekijken en het een goede tool is om mensen te coachen.

Lisa Requejo
Area Sales Manager, VERITAS