Roostermaker

Roostermaker

Met de roostermaker van tamigo kun je eenvoudig de planning van jouw personeel regelen. Geen gedoe meer met papieren roosters, maar eenvoudig plannen en aanpassen via een online tool. Dat biedt veel voordelen voor jou en je medewerkers. De online roostermaker van tamigo heeft echter meer te bieden, we vertellen je er graag alles over.

 

Eenvoudige roostermaker

Het voordeel van een online rooster is dat deze altijd voor iedereen beschikbaar is, zowel voor jou als voor je medewerkers. Als er iets gewijzigd moet worden, bijvoorbeeld door ziekte of toenemende drukte, kun je de wijziging eenvoudig doorvoeren. De mogelijkheid om standaardroosters in te voeren, bespaart je een hoop tijd. De roostermaker van tamigo biedt bovendien de mogelijkheid om roosters voor diverse locaties te maken.

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Voordelen roostermaker online tamigo

Kies je voor een roostermaker van tamigo, dan kun je meer dan alleen de planning voor jouw personeel verzorgen. Onze roostertool maakt het ook mogelijk om taken en competenties aan bepaalde medewerkers te koppelen zodat je nog efficiënter kunt plannen. De tool biedt jou ook de mogelijkheid om je medewerkers in te laten schrijven op openstaande diensten. Bovendien kun je het rooster koppelen aan je productiviteit en je kosten zodat je een compleet overzicht krijgt. Dat maakt de roostertool van tamigo een zeer efficiënte tool voor ondernemers.

 

Wie is tamigo?

tamigo is een internationaal bedrijf met een hoofdkantoor in Kopenhagen. We bieden online oplossingen voor workforce management. Wij richten ons daarbij met name op de retail en de horeca. Je kunt met onze tool een weekplanner maken online, maar wij hebben onder andere ook oplossingen op het gebied van urenregistratie, HR, financiën en communicatie. Wil jij ook een weekplanning maken met tamigo? Probeer onze tool dan nu 30 dagen gratis uit en ervaar het gemak van online een weekplanner maken.

Employee info screenshot

“Ik heb meerdere rooster apps vergeleken. Uiteindelijk bleek tamigo het fijnst om mee te werken, zowel voor mij als planner, maar zeker ook in het gebruik van de app door mijn werknemers”

Onno Zwart
Eigenaar, American Steakhouse Broadway