Roosterprogramma

Roosterprogramma

Een online roosterprogramma maakt het plannen van je medewerkers een stuk eenvoudiger. Maar de online oplossing van tamigo biedt meer dan een roostermaker alleen. Met onze online oplossing voor meerdere facetten van workforce management kun je tijd besparen en werken aan de ontwikkeling van je bedrijf.

 

Online roosterprogramma

Maak jij nog steeds gebruik van een spreadsheet voor het maken van je weekplanning? Plannen kan sneller en eenvoudiger met een roosterprogramma. Een online roosterprogramma heeft bovendien als voordeel dat het rooster altijd en overal inzichtelijk is voor jou en jouw personeel. Daarnaast kun je – in tegenstelling tot papieren roosters – met een druk op de knop een wijziging doorvoeren. Dat is wel zo handig als je bijvoorbeeld op korte termijn meer personeel nodig hebt. De wijzigingen zijn direct bij jouw medewerkers bekend.

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Voordelen roosterprogramma tamigo

tamigo gaat met het roosterprogramma nog een stapje verder dan andere roostertools. Zo kun je jouw planning koppelen aan een prestatie en deze na afloop evalueren. Je kunt de gewerkte uren ook koppelen aan een urenregistratiesysteem zodat deze direct klaar staan voor de payroll. Met een koppeling tussen de geplande uren, de productie en de kosten kun je efficiënt personeel inplannen en direct inspelen op veranderingen. Je kunt direct anticiperen op toenemende drukte en efficiënt plannen. Al met al functies die je direct helpen bij jouw bedrijfsvoering. Zo krijg je een goed overzicht en kun je jouw bedrijf laten groeien.

  

Wie is tamigo?

tamigo is een internationaal bedrijf met een hoofdkantoor in Kopenhagen. We bieden online oplossingen voor workforce management. Wij richten ons daarbij met name op de retail en de horeca. Je kunt met onze tool een weekplanner maken online, maar wij hebben onder andere ook oplossingen op het gebied van urenregistratie, HR, financiën en communicatie. Wil jij ook een weekplanning maken met tamigo? Probeer onze tool dan nu 30 dagen gratis uit en ervaar het gemak van online een weekplanner maken.

Employee info screenshot

“Ik heb meerdere rooster apps vergeleken. Uiteindelijk bleek tamigo het fijnst om mee te werken, zowel voor mij als planner, maar zeker ook in het gebruik van de app door mijn werknemers”

Onno Zwart
Eigenaar, American Steakhouse Broadway