Roostertool

Roostertool

Ben je op zoek naar een roostertool om het maken van roosters eenvoudiger en misschien zelfs leuk te maken? Dan ben je bij tamigo aan het juiste adres. tamigo biedt een totaaloplossing voor workforce managementtaken waar de roostertool een onderdeel van is. Met onze tool wordt het simpel om roosters te maken en zal je veel tijd besparen.

 

Roostertool voor personeelsplanning

Het maken van een rooster is een tijdrovende klus waar veel ondernemers tegenop zien. Met onze online roostertool wordt het echter heel eenvoudig om een rooster samen te stellen, zelfs wanneer je over een groot personeelsbestand beschikt. Werk je met een standaard rooster? Dan kun je met de roostertool het rooster automatisch invoeren voor een langere periode. Je hoeft dan enkel nog incidentele wijzigingen met de hand in te voeren. Je kunt voor meerdere locaties een standaard rooster invoeren. Dat scheelt je veel tijd.

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Voordelen roostertool tamigo

Een voordeel van tamigo is dat wij beschikken over een app waarmee je altijd en overal het rooster kunt beheren. Je kunt via deze app ook direct met je personeel communiceren over de planning. Zo kunnen dienstwissels doorgeven worden die jij met een druk op de knop verwerkt. Het online rooster is altijd voor iedereen beschikbaar en altijd actueel.

 

De roostertool van tamigo is een onderdeel van ons wfm systeem dat al jouw planning, registratie en communicatie kan digitaliseren. Bovendien kun je verbanden leggen door verschillende elementen te koppelen en zo meer inzicht verwerven in jouw bedrijf.

 

Over tamigo

Wij zijn een van oorsprong Deense onderneming met internationaal actieve franchisers. Onze missie is het vergemakkelijken van workforce management voor ondernemers, bijvoorbeeld binnen de horeca en de retail. Wil jij ervaren of onze roostertool iets voor jou is? Profiteer dan nu van de gratis proefperiode, veel enthousiaste ondernemers hebben de voordelen van ons wfm systeem inmiddels ontdekt. Ben jij de volgende?

Employee info screenshot

“Ik heb meerdere rooster apps vergeleken. Uiteindelijk bleek tamigo het fijnst om mee te werken, zowel voor mij als planner, maar zeker ook in het gebruik van de app door mijn werknemers”

Onno Zwart
Eigenaar, American Steakhouse Broadway