Dienstrooster
Dienstrooster

tamigo is DE oplossing voor iedereen die dienstroosters maakt! Of je nu 5 of 50 medewerkers inroostert: tamigo helpt je om eenvoudig dienstroosters te maken. Bovendien kan iedereen de gratis smartphone app downloaden en altijd inzicht hebben in het laatste dienstrooster.

 

Ook worden de resterende vakantiedagen of –uren en Tijd-voor-Tijd saldo per persoon bijgehouden en inzichtelijk gemaakt. Geen Excel lijsten meer bijhouden, tamigo doet dat voor u.

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Een dienstrooster maken was nog nooit zo makkelijk

Laat medewerkers onderling ruilen, vrij vragen of juist uren overnemen; niets verandert in het dienstrooster zonder goedkeuring. Maar zodra de goedkeuring gegeven is, wordt het dienstrooster automatisch geüpdatet en ontvangen de medewerkers een bevestiging. Zo wordt een hoop tijd bespaart en is er geen onduidelijkheid wie er aanwezig moet zijn.

  

Kent u dat? Je hebt deze week nog een aantal diensten in te vullen, maar je weet niet wie er beschikbaar zijn en je hebt geen tijd om 30 mensen na te bellen? tamigo gaat het je veel makkelijker maken! Maak gewoon de diensten aan als ‘beschikbaar’ en iedereen die geen dienst heeft op die uren, kan aangeven deze uren te willen werken. 1x goedkeuren en het is geregeld! Dienstroosters maken was nog nooit zo eenvoudig!

  

Overtreffende trap nodig? Laat medewerkers zichzelf inplannen in het dienstrooster. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Niet voor iedere organisatie toepasbaar, maar efficiënt is het wel!

  

Overtuig jezelf, probeer tamigo 30 dagen gratis!

Employee info screenshot

Vóór tamigo kwamen er diverse lijstjes aan te pas om de beschikbaarheid, verlofaanvragen en voorkeuren voor dagen bij te houden. Er was een enorme hoeveelheid tijd en geduld nodig om een kloppend rooster te maken data aan ieders wensen voldeed, inclusief die van mij!

Onno Zwart
Eigenaar, American Steakhouse Broadway