Inroosteren personeel
Inroosteren personeel

Met tamigo wordt het personeel inroosteren net zo leuk als een spelletje Mijnenvegen.

 

U heeft tijdens het maken van het rooster alle relevante informatie in uw scherm. Zo kunt u bij het inroosteren van personeel meteen zien wie er beschikbaar is en wat de personeelskosten zijn. Het rooster staat online, dus medewerkers hebben altijd de juiste versie voor zich en kan deze ook via de app benaderen.

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Personeel inroosteren met de software van tamigo

Met de applicatie kunt u simpel personeel inroosteren. U kent diensten eenvoudig toe en het personeel is direct op de hoogte van wijzigingen. Door middel van templates kunt u eenvoudig roosters herhalen over meerdere weken. Zo kan heel snel voor een langere periode een rooster opgesteld worden, zonder dat de planner:

  • Lijsten met beschikbaarheid erbij hoeft te houden
  • Een ontplofte mailbox of WhatsApp erop na hoeft te slaan
  • Meerdere agenda’s moet controleren
  • Budgetrapportages ernaast nodig heeft
  • Vakantieplanningen moet raadplegen

 

tamigo zorgt ervoor dat alle benodigde informatie beschikbaar is voor de planner, zodat hij/zij efficiënt de roosters kan opstellen.

 

Inroosteren van personeel was nog nooit zó simpel! tamigo houdt automatisch de contracturen, vaste vrije dagen, toeslagen, tijd voor tijd en vakantiedagen per persoon bij! Er is altijd maar 1 versie van het rooster, zodat iedereen altijd up-to-date is! Via de gratis app kunnen ze overal het bijgewerkte rooster zien. En heb je een last minute wijziging? Geen probleem, stuur een sms of email vanuit tamigo zodat iedereen gelijk op de hoogte is.

Employee info screenshot

Vóór tamigo kwamen er diverse lijstjes aan te pas om de beschikbaarheid, verlofaanvragen en voorkeuren voor dagen bij te houden. Er was een enorme hoeveelheid tijd en geduld nodig om een kloppend rooster te maken data aan ieders wensen voldeed, inclusief die van mij!

Onno Zwart
Eigenaar, American Steakhouse Broadway