Online personeelsplanning
Online personeelsplanning

– “Het moet mogelijk zijn om een rooster snel te delen en dat iedereen altijd op de hoogte is van de

 

– “Hoe krijgen we goed inzicht in de vakantieplanning?”

 

– “We hebben per ongeluk iemand op 2 locaties tegelijk ingedeeld. Dat moet toch anders kunnen?”

 

– “Elke maand is het weer een hele klus om alle gewerkte uren te verzamelen, toeslagen uit te rekenen en vakantie en plus- en minuren bij te houden per persoon!”

 

Waarschijnlijk herkent u enkele van de bovenstaande uitspraken wel. Maar bovenal heeft u zich afgevraagd of dit nou makkelijker en efficiënter kan! Bij tamigo bent u op de juiste plek! Online persoonsplanning van tamigo lost veel problemen op met betrekking tot roosters en planningen.

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Altijd en overal toegang tot alle gegevens

Wanneer u uw personeelsplanning online gaat doen met tamigo, zorgt u ervoor dat iedereen toegang heeft tot dezelfde versie van het rooster. Doordat medewerkers deze via de gratis app bekijken, is rondsturen van emails en WhatsAppjes verleden tijd. Daarnaast zorgt onze online personeelsplanning ervoor dat u direct ziet wanneer een medewerker op een andere locatie/afdeling/filiaal is ingepland. Nooit meer dubbele boekingen!

 

Aan het eind van de periode kunt u eenvoudig een overzicht krijgen voor uw salarisinput. Onregelmatige uren, toeslagen, vakantiedagen, ziekte, gewerkte uren, gewerkte dagen, etc. In enkele handelingen zet u dit op en u profiteert hier iedere maand van! Personeelsplanning online biedt zoveel voordelen!

 

Wanneer u uw personeelsplanning online maakt met tamigo zult u versteld staan van het gemak én de inzichten die wij u kunnen verschaffen in loonkosten, productiviteit en budgetten.

 

Online personeelsplanning was nog nooit zó eenvoudig! Probeer het gerust zelf!

Employee info screenshot

Door over te stappen op tamigo hebben wij een enorme efficiency slag gemaakt in het gehele rooster- en payroll proces én inzicht gekregen in de productiviteit

Marijke Mesman-Hoekstra
Project Manager, Inntel Hotels