Online rooster retail
Online rooster retail

Natuurlijk geloven wij dat retail mensenwerk is. En dat een goed samengesteld team betere service biedt, dan medewerkers die alleen bij je werken ‘voor het geld’. Maar hoewel retail je passie is, ben je geen goede doelen organisatie! Inzicht in je loonkosten en productiviteit zijn cruciaal om ook op lange termijn je passie te kunnen blijven vervullen!

 

tamigo maakt dagelijks het verschil voor zowel kleine als grote winkels en ketens in heel Nederland. tamigo’s retail rooster online is specifiek ontwikkeld voor retailorganisaties die de vele administratieve taken – welke retail karakteriseren – willen verminderen. Wij stimuleren dit door het aansturen, beheren en verlonen van personeel weer simpel en leuk te maken. Tegelijkertijd heb je een optimaal inzicht in je financiële situatie, zodat je de maximale potentie – en dus meer winst – uit je winkel(s) kunt halen

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Eenvoudige retail personeelsplanning maken

tamigo zorgt ervoor dat je je retail roosters online kunt maken op een zeer gebruikersvriendelijke manier. Door het plannen leuk te maken wordt niet alleen de bedrijfsefficiëntie verhoogt, maar ook de sfeer binnen het team verbetert.

 

Als je je retail roosters online hebt gemaakt, verzorgt tamigo automatisch de communicatie rond de laatste diensten of wijzigingen. Ten slotte kan het personeel zelf via tamigo doorgeven wanneer ze wel of niet kunnen werken. Dit scheelt je sms'jes, emails, briefjes achter de kassa en meerdere excellijstjes. Op het moment dat u de retail roosters online maakt ziet u direct wie er wel of niet beschikbaar is.

 

Met tamigo hebben je collega’s altijd en overal toegang tot de roosters en hun gegevens. U wordt dus niet meer lastig gevallen met vragen over het rooster, dienstwijzigingen of het overzicht van hun vakantie- of tijd-voor-tijd-uren. Via de smartphone app kunnen ze dit allemaal zelf realtime inzien.

  

Je hoeft dus ook niet meer ieders uren handmatig bij te houden. Dankzij tamigo’s online retail rooster bespaar je zeëen van tijd!

 

Geloof ons niet. Overtuig jezelf en probeer tamigo 30 dagen gratis!

Employee info screenshot

Door over te stappen op tamigo hebben wij een enorme efficiency slag gemaakt in het gehele rooster- en payroll proces én inzicht gekregen in de productiviteit.

Marijke Mesman-Hoekstra
Project Manager, Inntel Hotels