Online rooster
Online rooster

tamigo is een 100% online rooster oplossing die je volledige controle geeft over het roosterproces.

 

Of je nu 7 medewerkers moet inplannen of 60 vestigingen onder je hoede hebt: Met tamigo worden alle roosters online in 1 platform gemaakt. Alle medewerkers hebben direct toegang via de smartphone app, zodat iedereen gelijk op de hoogte is van de laatste planning!

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

De voordelen van het online rooster van tamigo

Dankzij onze handige templates kopieer je de uren direct in de online roosters en is het handmatig inkloppen van uren overbodig. Zelfs je pauzes worden automatisch voor je ingevuld! Middels ‘drag and drop’ verplaats je heel eenvoudig uren tussen medewerkers.

 

Soms heb je wel mensen nodig, maar weet je niet wie beschikbaar is. tamigo laat deze ‘open uren’ aan medewerkers zien en zij kunnen zelf aangeven of ze dan willen werken. Uiteraard gebeurt er niets zonder jouw goedkeuring! Het wordt direct in het rooster online aangepast! Medewerkers kunnen zelf wijzigingen voorstellen en vrij vragen via de app, welke alleen nog maar goed- of afgekeurd hoeven te worden.

 

Dankzij de gestructureerde opzet en snelle toegang tot het online rooster, kun je snel beslissingen nemen over ruilen, beschikbare uren en afwezigheid. Even goedkeuren en de wijzigingen worden automatisch ingevoerd in tamigo, het rooster online wordt bijgewerkt en iedereen is direct op de hoogte van de wijzigingen.

 

Alle werkelijke uren worden eenvoudig geregistreerd, inclusief eventuele toeslagen, zodat deze met 1 druk op de knop geëxporteerd kunnen worden voor de salarisadministratie. De online roosters van tamigo kunnen je veel tijd besparen, probeer het 30 dagen gratis!

Employee info screenshot

Vóór tamigo kwamen er diverse lijstjes aan te pas om de beschikbaarheid, verlofaanvragen en voorkeuren voor dagen bij te houden. Er was een enorme hoeveelheid tijd en geduld nodig om een kloppend rooster te maken data aan ieders wensen voldeed, inclusief die van mij!

Onno Zwart
Eigenaar, American Steakhouse Broadway