Online tijdregistratie
Online tijdregistratie

2 belangrijke resources voor elke organisatie zijn mensen en tijd. Ze zijn belangrijk en toch beperkt beschikbaar. Het optimaal inzetten van beide elementen is dus cruciaal voor iedere organisatie. Elke persoon of elk uur teveel is weggegooid geld.

 

tamigo maakt KPI’s meetbaar met betrouwbare, gebruiksvriendelijke en vooral slimme softwareoplossingen op het gebied van online tijdregistratie en personeelsplanning. Dankzij de modulaire opbouw kunt u zowel onze online planning software als onze online tijdregistratie oplossing gebruiken. Deze kunt u samen of los van elkaar gebruiken en zorgt voor een complete planning- en tijdregistratie (online).

 

Onze gebruiksvriendelijke online tijdregistratie geeft u bovendien de mogelijkheid om op ieder moment over de nodige ken- en stuurgetallen te beschikken, inzicht te hebben in uw teamsituatie en de planningsbehoefte, en de loon- en verlofberekeningen te kunnen inzien. Eenvoudig de werkelijke uren – inclusief evt. toeslagen – exporteren naar uw salarisadministratie maakt het proces compleet. 

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Tijdregistratie online

Naast de handmatige tijdsregistratie, is er ook een mogelijkheid om medewerkers online te laten in- en uitklokken. Dit kunnen ze zowel via de kassa, een pc, tablet of via hun smartphone doen. Uiteraard is tamigo’s online tijdregistratie dan afgeschermd per locatie. Thuis vanuit bed inklokken is er niet bij. Het tijdregistratie proces wordt zo volledig geautomatiseerd en u kunt vanaf iedere locatie in de wereld zien wie er aanwezig is per locatie!


De online tijdregistratie voor de uren van uw personeel werkt snel en efficiënt online. In één oogopslag ziet u het verschil tussen de geplande en de gewerkte uren van uw medewerkers, waardoor u alleen de gewerkte uren betaalt.

Ook de export naar de loonadministratie is eenvoudig: ons systeem kan gekoppeld worden aan uw loonadministratiepakket.

 

Enkele mogelijkheden:

  • Registratie overuren en tijd voor tijd
  • Ziekte- en verlofregistratie
  • Detacheringsuren bijhouden voor meerdere vestigingen
  • Diverse contracten instelbaar
  • Automatisch bijhouden van toeslaguren
  • Koppeling met salarispakketten


Uiteraard krijgt u deze export in het format van uw salarissysteem (of een directe interface), want uren overtypen en dubbel werk verrichten past niet in onze filosofie!

Employee info screenshot

Door over te stappen op tamigo hebben wij een enorme efficiency slag gemaakt in het gehele rooster- en payroll proces én inzicht gekregen in de productiviteit.

Marijke Mesman-Hoekstra
Project Manager, Inntel Hotels