Online urenregistratie
Online urenregistratie

tamigo is de ideale oplossing om de urenregistratie online snel en efficiënt te verwerken. Geen urenbriefjes meer die worden rondgestuurd, geen foutieve urenstaatjes, nooit meer overkloppen van diverse urenoverzichten of correcties op salarisbetalingen uitvoeren.

Dankzij de online urenregistratie van tamigo bespaart u zeeën van tijd!

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

De voordelen van tamigo

Oplossing

In tamigo kan de urenregistratie online geregistreerd worden van uw personeel, zowel bij de dag afsluiting of via onze online prikklok. Standaard worden de uren uit het werkrooster gekopieerd, wat veel tijd bespaart bij de urenregistratie. Nadat de gewerkte uren zijn ingevoerd, kan de dag worden afgesloten. Alleen geselecteerde medewerkers in uw organisatie kunnen dan nog aanpassingen doen op de online urenregistratie. Doordat medewerkers hun werkelijke uren in de smartphone app controleren, wordt de kans op fouten verkleind. Dit scheelt weer eventuele salariscorrecties!

 

In- en uitklokken

Naast de handmatige tijdsregistratie, is er ook een mogelijkheid om medewerkers te laten in - en uitklokken. Dit kunnen ze zowel via een tablet of via hun smartphone doen. Uiteraard is tamigo’s online urenregistratie afgeschermd per locatie. Thuis vanuit bed inklokken is er niet bij.

Het urenregistratie proces wordt zo volledig geautomatiseerd en kunt u vanaf iedere locatie in de wereld zien wie er aanwezig is per locatie!

 

Exporteren

Op basis van de gewerkte uren geeft tamigo u vervolgens overzichten voor uw salarisbetaling. Per contractsoort bepaalt u welke data u nodig heeft: gewerkte uren en/of dagen, toeslagen, vakantiedagen, maaltijdvergoedingen, verlof- en verzuimuren, etc. Het enige dat u hoeft te doen, is de urenregistratie online te verwerken: tamigo rekent de rest voor u uit!

 

Uiteraard krijgt u deze export in het format van uw salarissysteem (of een directe interface), want uren overtypen en dubbel werk verrichten past niet in onze filosofie!

Employee info screenshot

Door over te stappen op tamigo hebben wij een enorme efficiency slag gemaakt in het gehele rooster- en payroll proces én inzicht gekregen in de productiviteit.

Marijke Mesman-Hoekstra
Project Manager, Inntel Hotels