Personeelsplanning app
Personeelsplanning app

(Bijna) al uw medewerkers hebben een smartphone, maar u hangt nog steeds het rooster op in de kantine. Of u stuurt meerdere roosters per week door vanwege alle wijzigingen. Nu zat u te denken: “via een personeelsplanning app zou dat veel makkelijker zijn!” En u heeft gelijk!

 

Via de tamigo app kunnen medewerkers kunnen heel eenvoudig het rooster zien, maar dat is nog niet alles. tamigo's app voor personeelsplanning stroomlijnt heel eenvoudig verschillende administratieve processen.

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

De mogelijkheden van de tamigo app

– Ons online prikbord is de openingspagina van de app: Hierdoor kunt u heel snel berichten delen met alle medewerkers. Plaatjes, links, teksten, u kunt het allemaal delen en ze kunnen er niet omheen!

 

– Ruilen: Laat medewerkers onderling diensten ruilen. Pas wanneer de planner het goedkeurt, wordt het rooster bijgewerkt en is het definitief.

 

– Extra diensten oppakken: Heeft u iemand nodig, maar u weet nog niet wie? Stel de dienst beschikbaar en medewerkers die deze dienst mogen & kunnen werken kunnen hierop reageren. Als de planner dit goedkeurt, wordt het rooster automatisch bijgewerkt.

 

– Vrij vragen: Laat medewerkers via de app vrij vragen (vakantie, bijzonder verlof, etc). Dit is met de personeelsplanning app van tamigo zo makkelijk dat u alleen hoeft goed te keuren en het is direct zichtbaar in het rooster.

 

– Werkelijke uren: In de app kunnen medewerkers hun gewerkte uren terugzien. Hierdoor zullen ze VÓÓR de salarisbetaling al aan de bel trekken. Scheelt u weer correcties.

 

– Telefoonlijst: Handig om alle telefoonnummers bij elkaar te hebben.

 

– Verjaardagen: Onmisbaar in de app

 

U ziet het, onze personeelsplanning app is simpel, handig en bespaart u zeeën van tijd! U maakt uiteraard online het rooster, daarvoor is de smartphone wat te klein.

Employee info screenshot

Door over te stappen op tamigo hebben wij een enorme efficiency slag gemaakt in het gehele rooster- en payroll proces én inzicht gekregen in de productiviteit

Marijke Mesman-Hoekstra
Project Manager, Inntel Hotels