Personeelsplanning retail
Personeelsplanning retail

17%.

 

Dat is het percentage van de omzet dat retail besteedt aan loonkosten. Als je hier een paar procent vanaf kan halen – zonder in te boeten op Service – wat zou dat opleveren?

 

Hebben we je aandacht? Mooi.

 

tamigo maakt geen automatische roosters voor je. Wij geloven dat een goed team en een soepele samenwerking essentieel zijn voor een productief resultaat. Dit is de basis om meer omzet te genereren. Alleen de shopmanager weet hoe de samenstelling van een goed team eruitziet. Welke collega’s werken goed samen, wie moet je niet bij elkaar zetten en wie excelleren als het druk wordt?

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Eenvoudige retail personeelsplanning maken

Onze personeelsplanning software voor retail geeft de shopmanagers inzicht bij het maken van het rooster. Wat is de gebudgetteerde omzet van de week of dag? Verwachten ze boven budget te presteren of eronder? Hoeveel uren of hoe hoog mogen de loonkosten zijn deze dag of week? En bovenal: Wat zijn de geplande loonkosten en de productiviteit?

 

Probeer deze data maar eens vooraf te krijgen zonder online retail software personeelsplanning. Niet te doen!

 

Al deze vragen worden direct beantwoord bij het opmaken van het rooster, dus niet alleen achteraf en ZONDER in te boeten op gebruiksvriendelijkheid!

 

De shopmanager kan direct de geplande loonkosten per dag en week zien en wat de verwachte productiviteit is. Voordat hij/zij het rooster definitief maakt, kan er al bijgestuurd worden! Misschien toch een goedkopere collega voor die dag? Misschien 1 iemand 2 uurtjes later laten komen? Een speciale actie verzinnen om omzet te verhogen? Of denk je het aan te kunnen met 1 man/vrouw minder?

  

Is dat alles?

  

Natuurlijk niet. Onze retail software personeelsplanning biedt zoveel gemak! Een gratis smartphone app waarmee al je collega’s het rooster kunnen inzien, ruilen, vakantie kunnen aanvragen, uren overnemen, etc. De shopmanager hoeft het alleen maar goed te keuren en de personeelsplanning voor retail is aangepast.

 

Houd controle op je retail business met onze personeelsplanning software door de planning, werkelijke uren, salarisbetaling en overzichten efficiënter te verrichten.

 

Geloof ons niet. Overtuig jezelf en probeer tamigo 30 dagen gratis!

Employee info screenshot

Door over te stappen op tamigo hebben wij een enorme efficiency slag gemaakt in het gehele rooster- en payroll proces én inzicht gekregen in de productiviteit.

Marijke Mesman-Hoekstra
Project Manager, Inntel Hotels