Personeelsplanning software
Personeelsplanning software

Het lijkt zo eenvoudig om je rooster via Excel te maken: knippen – plakken van uren, mailen en klaar. Maar dan begint het pas!

 

Medewerker A ruilt met B op vrijdag, maar C neem dan de ochtenduren weer van A over. En ondertussen staat medewerker D per ongeluk op de roosters van twee locaties tegelijk. Weer een andere medewerker heeft het rooster niet gezien, dus komt hij te laat. Hoe registreer je al deze gebeurtenissen, zonder hier uren per maand aan kwijt te zijn?

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Stroomlijn je processen

Onze software voor personeelsplanning stroomlijnt al deze processen en gebeurtenissen. Het begint al met hebben van 1 enkel rooster per locatie/afdeling/filiaal. In onze personeelsplanning software zijn er GEEN meerdere versie van roosters, waardoor iedereen altijd op de hoogte is! Laat geen wijzigingen toe zonder goedkeuring; zo gedaan via de app en in de software is de personeelsplanning weer bijgewerkt. Niet meer uren zoeken naar vervanging, maar de uren beschikbaar maken en 1 sms vanuit tamigo levert zo een vervanger op!

 

Houd controle op je business door de planning, werkelijke uren, salarisbetaling en overzichten efficiënter te verrichten.

 

De personeelsplanning software van tamigo zorgt ervoor dat je niet teveel uren inplant en dat aan alle CAO regels wordt voldaan. Door gebruik te maken van tamigo heb je altijd inzicht in de geplande uren per medewerker, het aantal plus- en minuren en wordt het vakantiesaldo ook nog eens voor je bijgehouden!

 

tamigo kan je daarnaast helpen om meer te sturen op budgetten, productiviteit en loonkosten. Je kunt tijd besparen op je administratie met tamigo’s planningssoftware, maar wanneer je gaat sturen op loonkosten verdient tamigo zich razendsnel terug.

 

Overtuig jezelf. Probeer onze personeelsplanning software 30 dagen gratis! Klik rechtsboven op ‘gratis testen’ en je krijgt direct toegang.

Employee info screenshot

Door over te stappen op tamigo hebben wij een enorme efficiency slag gemaakt in het gehele rooster- en payroll proces én inzicht gekregen in de productiviteit

Marijke Mesman-Hoekstra
Project Manager, Inntel Hotels