Personeelsrooster
Personeelsrooster

Moet je het personeelsrooster maken om je bezetting optimaal te hebben? Is het elke week weer een gepuzzel met de beschikbaarheid, wijzigingen en vakanties? Liggen er stapels urenbriefjes elke maand ter controle op je te wachten? Als je alle minuten bij elkaar optelt, hoeveel tijd ben je per maand dan kwijt aan roosters maken?

 

tamigo stroomlijnt dit gehele proces en maakt het inplannen van personeel gemakkelijk.

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Sneller een personeelsrooster maken met tamgio

Met tamigo kun je heel snel de beschikbaarheid van medewerkers zien voordat je het personeelsrooster maakt. Hiermee bespaar je al veel tijd en door het personeelsrooster direct te delen via de tamigo smartphone app is iedereen ook gelijk op de hoogte. Ook wanneer je veranderingen maakt in het personeelsrooster, is deze gelijk beschikbaar voor iedereen. Zo heeft het personeel altijd inzicht in het laatste rooster.

 

Wijzigingen kunnen ze onderling regelen en wordt altijd ter goedkeuring naar de planner gestuurd. Deze kan dit goedkeuren via de app, vervolgens wordt het personeelsrooster automatisch aangepast. Denk aan ruilen, uren overnemen, vrij vragen, etc. Een personeelsrooster maken ging nog nooit zo eenvoudig!

 

Werkelijke uren zijn direct geregistreerd en worden per persoon bijgehouden. Zo heb je altijd overzicht over ieders vakantiesaldo, plus- en minuren en input voor je salarisbetaling!

 

Probeer het gerust 30 dagen gratis en ervaar zelf hoe simpel roosters maken met tamigo is! Klik rechtsboven op ‘gratis testen’ en je krijgt direct toegang.

Employee info screenshot

Door over te stappen op tamigo hebben wij een enorme efficiency slag gemaakt in het gehele rooster- en payroll proces én inzicht gekregen in de productiviteit

Marijke Mesman-Hoekstra
Project Manager, Inntel Hotels