Rooster app
Rooster app

Vergeet Excel en papieren agenda’s, vergeet het rooster fotograferen en delen via WhatsApp! Al je medewerkers hebben een smartphone. De tamigo rooster app deelt niet alleen veel makkelijker het rooster, maar zorgt ook nog dat alle wijzigingen sneller gaan! Geen berichten meer via WhatsApp plaatsen en vervolgens tientallen reacties tegelijk krijgen.

 

Door de rooster app van tamigo is iedereen altijd op de hoogte van het laatste rooster.

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Werken met de rooster app van tamigo

tamigo’s gratis app voor roosters geeft je een online prikbord, die iedereen direct ziet als ze de app openen. In de app kunnen medewerkers niet alleen direct hun rooster zien, maar uiteraard ook gewoon het hele rooster. Vrij vragen, uren ruilen en uren overnemen, regelen ze onderling. Uiteraard nooit zonder goedkeuring, maar eenmaal gegeven worden de wijzigingen automatisch aangepast in de rooster app en bevestigingen verstuurd.

  

Altijd op de hoogte van het laatste rooster, zonder lastig te worden gevallen met overbodige wijzigingen en berichten; dat is de tamigo rooster app. Snel, makkelijk, volledig up-to-date en veilig. Waarschijnlijk hebben je medewerkers tegenwoordig een eigen online agenda, eventueel gedeeld met hun partner. Ze kunnen via onze app het rooster automatisch synchroniseren met hun eigen agenda!

  

tamigo is zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk dat je zonder training zo je weg vindt. Probeer zelf je rooster via de tamigo rooster app te delen! We bieden je gratis 30 dagen onbeperkte gebruik aan! Klik rechtsboven op ‘gratis testen’ en je krijgt direct toegang.

Employee info screenshot

Door over te stappen op tamigo hebben wij een enorme efficiency slag gemaakt in het gehele rooster- en payroll proces én inzicht gekregen in de productiviteit

Marijke Mesman-Hoekstra
Project Manager, Inntel Hotels