Rooster maken
Rooster maken

Is het elke week weer een gepuzzel met de beschikbaarheid, wijzigingen en vakanties? Liggen er stapels urenbriefjes elke maand ter controle op je te wachten? Als je alle minuten bij elkaar optelt, hoeveel tijd ben je per maand dan kwijt aan roosters maken?

Met tamigo kun je heel snel het rooster maken en delen via de tamigo smartphone app. Zo heeft het personeel altijd het laatste rooster.

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Efficiënter werken met de online roosterplanner van tamigo

De voorpagina van de app is tegelijk een online prikbord, waarmee je makkelijk nieuws en acties kan delen. Wil je meerdere collega’s gelijk op de hoogte brengen? Stuur ze gewoon een sms’je vanuit tamigo!

Wijzigingen kunnen onderling geregeld worden en worden altijd ter goedkeuring naar de planner gestuurd. Deze kan dit goedkeuren via de app, zodat het rooster automatisch wordt aangepast. Denk aan ruilen, uren overnemen, vrij vragen, etc. Een rooster maken ging nog nooit zo eenvoudig!

Het grote voordeel van een online roosterplanner ten opzichte van Excel of een papieren agenda is dat iedereen tegelijk hetzelfde rooster heeft. Dankzij tamigo is iedereen altijd up-to-date.

Probeer tamigo 30 dagen gratis!

Employee info screenshot

Vóór tamigo kwamen er diverse lijstjes aan te pas om de beschikbaarheid, verlofaanvragen en voorkeuren voor dagen bij te houden. Er was een enorme hoeveelheid tijd en geduld nodig om een kloppend rooster te maken data aan ieders wensen voldeed, inclusief die van mij!

Onno Zwart
Eigenaar, American Steakhouse Broadway