Rooster software
Rooster software

Het lijkt eenvoudig om je rooster via Excel te maken: knippen – plakken van uren, mailen en klaar. Maar dan begint het pas!

 

Medewerker A ruilt met B op woensdag, maar C neemt de middaguren van A over. En ondertussen heeft medewerker D zich ziek gemeld. Weer een ander is haar urenbriefje vergeten en komt daardoor deze week 4,5 uur tekort op haar contracturen en dus Tijd-voor-Tijd. Hoe registreer je al deze gebeurtenissen, zonder uren per maand hieraan te besteden?

 

De dienstrooster software van tamigo neemt dit allemaal uit handen.

Overtuig jezelf: probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Tijd besparen met roostersoftware

Met tamigo’s rooster software stroomlijn je processen en houd je controle op je business door de planning, werkelijke uren, salarisbetaling en overzichten efficiënter te verrichten. Laat geen wijzigingen toe zonder goedkeuring; zo gedaan via de app en onze software werkt het rooster automatisch bij. Niet meer uren zoeken naar vervanging, maar de uren beschikbaar maken en 1 sms vanuit tamigo levert zo een vervanger op!

  

De dienstrooster software van tamigo zorgt ervoor dat je niet teveel uren inplant en dat aan alle CAO regels voldaan wordt. Door gebruik te maken van rooster software heb je altijd inzicht in de geplande uren per medewerker, het aantal plus- en minuren en inze dienstrooster software wordt het vakantiesaldo ook nog eens voor je bijgehouden.

 

tamigo kan je daarnaast helpen om meer te sturen op budgetten, productiviteit en loonpercentage. Rooster software bespaart je veel tijd en door te besparen op loonkosten verdient tamigo zich razendsnel terug.

 

Probeer tamigo 30 dagen gratis!

Employee info screenshot

Door over te stappen op tamigo hebben wij een enorme efficiency slag gemaakt in het gehele rooster- en payroll proces én inzicht gekregen in de productiviteit

Marijke Mesman-Hoekstra
Project Manager, Inntel Hotels