Roosterplanning
Roosterplanning

Ben je verantwoordelijk voor de roosterplanning binnen je organisatie? Dan zal je het stroomlijnen en optimaliseren van het planningsproces regelmatig onder de loep nemen. Immers, grip houden op je personeelskosten en sturen op productiviteit & loonpercentage is een vereiste voor winstgevendheid! De planning van roosters is een cruciaal startpunt om hierop te besparen.

 tamigo is een online roosterplanning oplossing; meer dan 140.000 gebruikers profiteren dagelijks van onze oplossing!

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Efficiënter werken met de online roosterplanner van tamigo

Efficiënte planning rooster: Centraal budgetten en KPI's afgeven, welke tijdens de planning direct zichtbaar zijn. Je hebt direct inzicht in alle planningen en kunt bijsturen waar nodig;

 

App: Zeer eenvoudig in gebruik voor planners en medewerkers. Via de smartphone app hebben medewerkers inzicht in het rooster en kunnen wijzigingen/absentie/ruilen direct regelen;

 

– Efficiënte afhandeling: Online urenregistratie en complexe looncomponenten (onregelmatige diensten, CAO's, tijd voor tijd, etc) worden standaard in tamigo ingericht. Je kunt eenvoudig de loonkosten maandelijks exporteren naar je salarissysteem.

 

 Dankzij ons online platform zijn grote IT investeringen verleden tijd en doe je de planning van het rooster online!

Overtuig jezelf, probeer tamigo 30 dagen gratis!

Employee info screenshot

Vóór tamigo kwamen er diverse lijstjes aan te pas om de beschikbaarheid, verlofaanvragen en voorkeuren voor dagen bij te houden. Er was een enorme hoeveelheid tijd en geduld nodig om een kloppend rooster te maken data aan ieders wensen voldeed, inclusief die van mij!

Onno Zwart
Eigenaar, American Steakhouse Broadway