Werkrooster horeca
Werkrooster horeca

Vergeet excel, vergeet die papieren agenda achter de bar, vergeet het rooster fotograferen en via Whatsapp te delen! Al je medewerkers hebben een smartphone en hebben deze altijd bij zich. De tamigo horeca werkrooster deelt niet alleen veel makkelijker het rooster via onze smartphone app, maar zorgt ook nog dat alle wijzigingen sneller gaan! Geen berichten meer via Whatsapp plaatsen en vervolgens tientallen reacties tegelijk krijgen.

 

tamigo is een 100% online horeca werkrooster oplossing die je volledige controle geeft over het roosterproces. Of je nu 7 medewerkers moet inplannen of meerdere restaurants onder je hoede hebt: Met tamigo wordt ieder werkrooster voor horeca online in 1 platform gemaakt. Je kunt afscheid nemen van je papieren agenda of Excel en je horeca werkroosters online maken in tamigo. Alle medewerkers hebben direct toegang via de smartphone app, zodat iedereen gelijk op de hoogte is van het laatste horeca werkrooster!

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Eenvoudige een horeca rooster online maken

Medewerkers kunnen zelf wijzigingen voorstellen en vrij vragen via de app, welke alleen nog maar goed- of afgekeurd hoeven te worden. Dankzij de duidelijke lay-out en snelle toegang tot het online werkrooster horeca, kun je snel beslissingen nemen over ruilen, beschikbare uren en afwezigheid. Even goedkeuren en de wijzigingen worden automatisch ingevoerd in tamigo, het online horeca werkrooster wordt bijgewerkt en iedereen is direct op de hoogte van de wijzigingen. 

 

Alle werkelijke uren worden eenvoudig geregistreerd zodat deze met 1 druk op de knop geëxporteerd kunnen worden voor de salarisadministratie.

 

Het grote voordeel van een horeca werkrooster online ten opzichte van Excel, Whatsapp of een papieren agenda is dat iedereen tegelijk hetzelfde werkrooster heeft. Dankzij tamigo zwerven er niet 5 versies van de planning rond, maar is iedereen altijd up-to-date. En wijzigingen worden met 1 klik direct automatisch aangepast in het rooster!

  

Geloof ons niet. Overtuig jezelf en probeer tamigo 30 dagen gratis!

Employee info screenshot

Vóór tamigo kwamen er diverse lijstjes aan te pas om de beschikbaarheid, verlofaanvragen en voorkeuren voor dagen bij te houden. Er was een enorme hoeveelheid tijd en geduld nodig om een kloppend rooster te maken data aan ieders wensen voldeed, inclusief die van mij!

Onno Zwart
Eigenaar, American Steakhouse Broadway