Tijdregistratie software

Tijdregistratie software

Terwijl het registreren van werkuren vaak tijdrovend is, maakt tijdsregistratie software het omzetten van geplande uren naar gewerkte uren gemakkelijk. De software van tamigo biedt echter meer dan tijdsregistratie alleen waardoor het dé online oplossing vormt voor alle aspecten van workforce management.

 

Tijdsregistratie software

Software voor tijdsregistratie zorgt ervoor dat je gewerkte uren van het personeel digitaal kunt verwerken. Het programma maakt alle berekeningen voor je zodat je periodiek de daadwerkelijk gewerkte uren door kunt zetten naar de payroll. Een slim tijdsregistratieprogramma maakt het mogelijk om de in- en uitgeklokte uren te verwerken zodat je er handmatig vrijwel geen handelingen meer hoeft te verrichten.

 

Hoe werkt tijdsregistratie met tamigo?

Tijdsregistratie met tamigo is erg gebruiksvriendelijk. Je medewerkers kunnen in- en uitklokken door middel van een app. Je kunt de gegevens controleren en zo direct de gewerkte uren doorzetten naar de payroll. Het is echter ook mogelijk om de geplande uren vanuit het rooster te kopiëren naar de tijdsregistratie en handmatig de geplande uren om te zetten naar daadwerkelijk gewerkte uren.

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Voordelen van tamigo

Het voordeel van tamigo is dat je gebruik van software voor tijdsregistratie kunt maken binnen een pakket van totaaloplossingen voor workforce management. Zo kun je de software ook gebruiken voor het maken van werkroosters, afwezigheidsadministratie en veel meer. Bovendien kun je de verschillende elementen koppelen zodat je meer inzicht verkrijgt. Deze informatie kun je inzetten voor een efficiënte planning en een optimale groei van je bedrijf.

 

Over tamigo

tamigo werd in 2006 in Kopenhagen opgericht. Wij richten ons met één online oplossing voor jouw workforce management op het vergemakkelijken van jouw taken. Met name ondernemers in de retail en de horeca maken veelvuldig gebruik van tamigo voor hun personeelsplanning, urenregistratie en andere tijdrovende taken. Wil jij ook een weekschema opmaken en profiteren van alle voordelen van tamigo? Probeer onze diensten dan nu 30 dagen gratis uit en ontdek het gemak van onze online tool.

Employee info screenshot

“Ik heb meerdere rooster apps vergeleken. Uiteindelijk bleek tamigo het fijnst om mee te werken, zowel voor mij als planner, maar zeker ook in het gebruik van de app door mijn werknemers”

Onno Zwart
Eigenaar, American Steakhouse Broadway