Weekrooster maken

Weekrooster maken

Een weekrooster maken is een tijdrovende klus, zeker wanneer je een groot personeelsbestand hebt en/of over meerdere locaties beschikt. Met een online weekrooster neemt tamigo je een hoop werk uit handen. Start vandaag nog met de online oplossingen van tamigo en ervaar zelf hoeveel tijd je kunt besparen op het maken van weekroosters.

 

Een online weekrooster maken

Maak jij nog steeds weekroosters op papier? Dan weet je dat het maken van een weekrooster meer tijd kost dan je er eigenlijk aan wilt besteden. En net als je alles op orde denkt te hebben, moeten er weer wijzigingen doorgevoerd worden waardoor je weekrooster weer in de prullenbak belandt. Met een online weekrooster is dit voorgoed verleden tijd. Een weekrooster maken online is zo gebeurd met de roostertool van tamigo. Iedereen kan het weekrooster inzien en wijzigingen zijn met een druk op de knop voor iedereen verwerkt.

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Voordeel weekrooster maken met tamigo

tamigo biedt echter meer dan enkel de voordelen van een online weekrooster. Met de app kun je namelijk een weekrooster maken en deze meteen delen met je personeel. Je kunt direct met hen communiceren over dienstwissels en met een druk op de knop wijzigingen doorvoeren. Bovendien kun je taken en competenties koppelen aan werknemers om je planning nog efficiënter te maken. Je werknemers kunnen in- en uitklokken door middel van de app. Deze gegevens worden direct opgenomen in de tijdsregistratie.

 

tamigo biedt namelijk niet alleen de oplossing voor het maken van online weekroosters, maar is een oplossing voor alle taken binnen workforce management.

 

Probeer tamigo uit tijdens een gratis proefperiode

tamigo werd in 2006 opgericht in Denenmarken en zet zich sindsdien in voor het gebruiksvriendelijk maken van workforce managementtaken voor ondernemers. Inmiddels maken al diverse retailers en horecaondernemers gebruik van onze producten. Wil jij ook een weekrooster maken met tamigo en alle mogelijkheden van tamigo uitproberen? Maak dan nu gebruik van de gratis en vrijblijvende proefperiode van 30 dagen.

Employee info screenshot

“Ik heb meerdere rooster apps vergeleken. Uiteindelijk bleek tamigo het fijnst om mee te werken, zowel voor mij als planner, maar zeker ook in het gebruik van de app door mijn werknemers”

Onno Zwart
Eigenaar, American Steakhouse Broadway