Weekschema maken

Weekschema maken

Met de hand een weekschema maken wordt vaak als tijdrovend en onhandig ervaren. Met de online oplossing van tamigo wordt het maken van werkroosters een stuk eenvoudiger gemaakt. Met de online tool is het maken van een rooster in een mum van tijd voltooid. tamigo is echter meer dan een online roostertool.

 

Online weekschema maken

Een weekschema maken online heeft veel voordelen ten opzichte van een papieren rooster of een spreadsheet. Zo is een online rooster altijd inzichtelijk voor jou en jouw medewerkers. Bovendien kunnen wijzigingen eenvoudig worden doorgevoerd en zijn deze direct bij iedereen bekend. Het scheelt je veel tijd en energie (en papier) als je kiest voor een online roostertool. Kies je voor een roosterprogramma met uitgebreide mogelijkheden zoals tamigo, dan kun je ook nog eens efficiënt plannen.

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Voordelen roosterprogramma tamigo

tamigo heeft een online roosterprogramma dat veel voordelen biedt ten opzichte van andere roostertools. Zo kun je jouw medewerkers direct koppelen aan specifieke taken en competenties. Je kunt ook prestaties inplannen die je na afloop van de dag kunt evalueren. Je kunt ook koppelingen maken tussen jouw personeelsplanning, je kosten en je productie om in het vervolg efficiënter te kunnen plannen. Maak je gebruik van de tamigo app, dan kun je de gewerkte uren direct doorzetten naar de payroll.

 

Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden van tamigo die jou kunnen helpen tijd te besparen. Bovendien helpt tamigo je bij de ontwikkeling van je bedrijf.

 

Over tamigo

tamigo werd in 2006 in Kopenhagen opgericht. Wij richten ons met één online oplossing voor jouw workforce management op het vergemakkelijken van jouw taken. Met name ondernemers in de retail en de horeca maken veelvuldig gebruik van tamigo voor hun personeelsplanning, urenregistratie en andere tijdrovende taken. Wil jij ook een weekschema opmaken en profiteren van alle voordelen van tamigo? Probeer onze diensten dan nu 30 dagen gratis uit en ontdek het gemak van onze online tool.

Employee info screenshot

“Ik heb meerdere rooster apps vergeleken. Uiteindelijk bleek tamigo het fijnst om mee te werken, zowel voor mij als planner, maar zeker ook in het gebruik van de app door mijn werknemers”

Onno Zwart
Eigenaar, American Steakhouse Broadway