Werkrooster app

Werkrooster app

De werkrooster app van tamigo biedt veel voordelen voor jou als ondernemer en voor jouw medewerkers. Je kunt altijd en overal de werkroosters beheren, waardoor je veel tijd bespaart. De werkrooster app biedt echter meer voordelen. We vertellen je er graag meer over.

 

Werkrooster app van tamigo

Werk je nog steeds met een papieren rooster? Dan zal je beamen dat het maken van een planning veel tijd kost. En als je de planning voor elkaar hebt, zijn er altijd wel wijzigingen door te voeren. Met de werkrooster app neem je jezelf veel werk uit handen. Bovendien bied je jouw medewerkers de mogelijkheid om direct met jou te communiceren over het rooster. Het rooster is tot slot voor zowel jou als jouw medewerkers altijd en overal in te zien. Een werkrooster app biedt dus voordelen voor alle partijen.

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

De voordelen van de app bij het maken van een werkrooster

Het grootste voordeel van een app voor het werkrooster van je medewerkers is dat het je veel tijd bespaart. Je medewerkers kunnen eenvoudig via de app vakantiedagen aanvragen, diensten aannemen of dienstwisselingen aan jou doorgeven. Wijzigingen en toezeggingen worden zo met een druk op de knop verwerkt. Ook inklokken en uitklokken kan via de app gedaan worden.

 

Een werkrooster maken met een app maakt ook deze taak voor jou een stuk overzichtelijker. Je kunt het werkrooster synchroniseren met jouw agenda voor meer overzicht. Bovendien kun je het rooster koppelen aan de kosten en productiviteit van je onderneming zodat je ook deze zaken eenvoudig kunt overzien.

 

Wie is tamigo?

tamigo is een internationaal bedrijf met een hoofdkantoor in Kopenhagen. We bieden online oplossingen voor workforce management. Wij richten ons daarbij met name op de retail en de horeca. Je kunt met onze tool een weekplanner maken online, maar wij hebben onder andere ook oplossingen op het gebied van urenregistratie, HR, financiën en communicatie. Wil jij ook een weekplanning maken met tamigo? Probeer onze tool dan nu 30 dagen gratis uit en ervaar het gemak van online een weekplanner maken.

Employee info screenshot

“Ik heb meerdere rooster apps vergeleken. Uiteindelijk bleek tamigo het fijnst om mee te werken, zowel voor mij als planner, maar zeker ook in het gebruik van de app door mijn werknemers”

Onno Zwart
Eigenaar, American Steakhouse Broadway